Νεανική Χορωδία

Η Νεανική χορωδία fons musicalis έχει συμμετάσχει σε μουσικοθεατρικές παραστάσεις όπως η «Μελωδένια Πολιτεία» των Νανά Κριεκούκη και  Έλσα Νάκου και «Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» του Τσάρλς Ντίκενς.

Έχει συμπράξει επί σκηνής με τους Μανώλη Μητσιά, Δημήτρη Μπάση και Νικόλα Λειβαδίτη και έχει λάβει μέρος σε συναυλίες αφιερώματα όπως «Η έντεχνη λαϊκή μουσική μέσα από το χορωδιακό τραγούδι», «Θαλασσογραφίες» κ.α.

Συμμετείχε στο 6ο Φεστιβάλ Παιδικών και Νεανικών χορωδιών «Sing & Shine With Your Body & Soul» που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης καθώς και σε πλήθος χορωδιακών φεστιβάλ ανά την Ελλάδα.

Σημαντική στιγμή αποτελεί η συμμετοχή της στο Olympolis Art Project όπου παρουσιάστηκε σε παγκόσμια πρεμιέρα η σύνθεση του Ολλανδού Eddy Koopman «Ραψωδία για τον Όλυμπο». Πρωτότυπη υπήρξε η σύμπραξή της με το Ειδικό Σχολείο Κωφών και Βαρήκοων Θεσ/νίκης.

Κορυφαία στιγμή αποτελεί η διάκρισή της στον 25ο Πανελλήνιο διαγωνισμό Χ.Ο.Ν. (Χορωδίες και Ορχήστρες Νέων) όπου απέσπασε το Ά Βραβείο «εκτός συναγωνισμού».
Την χορωδία διευθύνει ο Μιχαήλ Καρυοφυλλίδης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου